Business

Ochráňte svoj tovar


Potrebujete aby sa váš tovar dopravil bezpečne a bez znečistenia konečnému spotrebiteľovi, ale neviete ako tento stav docieliť pri preprave tovaru? Tovar má od výrobcu veľmi dlhú cestu, kým sa dostaví do svojej cieľovej rovinky ku konečnému spotrebiteľovi. Ak chcete prepravovať tovary, ktoré musia doraziť v perfektnom stave a kvalite, neriskujte ich kontamináciu prachom či inými nečistotami alebo vodou. Nie je to chybou prepravcu, ak tovar privezú zaprášený či vlhký. Môžu za to aj poveternostné a meteorologické podmienky. Ak sa nakladá alebo vykladá – je to za každého počasia. Nechcete riskovať, že výrobky a tovary navlhnú alebo že na ne nafúka vietor drobné nečistoty.

Kartónová krabica má svoje úzkoprsé hranice

Poistite sa kvalitnou prepravkou. Nielen že dokáže zabezpečiť kvalitnú ochranu pred rozbitím a potlčením chúlostivejšieho obsahu, ale účinne ochráni svoj obsah aj pred drobnými nečistotami a prachom. Tovar je preto výborne chránený a je o neho dobre postarané. Kvalita je zachovaná a Vy môžete spokojne spávať. Obyčajná prepravka toto ale nezvládne. Na kartónové krabice môžete rovno zabudnúť. Minimálne z hľadiska rizika poškodenia obsahu, predsa len kartón nie je dostatočne tvrdý aby odolal nárazu či vyššiemu tlaku. Rovnako je neskladný, nakoľko ťažšie krabice nemôžete uložiť do stohu. Zaberajú teda zbytočné miesto a predražujú náklady na prepravu, čo pocíti nielen výrobca ale aj konečný spotrebiteľ. Má to totiž vplyv na konečnú sumu tovaru.

Prepravky sú používané v každej prepravnej firme

To čo potrebujete pre perfektné doručenie sú plastové prepravky s vekom. Nie je to jednostranná monotónna záležitosť. Na výber máte rôzne farebné prevedenia pre prehľadnosť bez otvorenia. Rôzne veľkosti a varianty týchto prepraviek, zaručia plnú spokojnosť aj pre toho najnáročnejšieho klienta. Materiál z ktorého sa plastové prepravky vyrába je priateľský k ekológii a 100% recyklovateľný. Napriek tomu má paru a udrží aj niekoľko prepraviek v stohu, čím poskytuje optimalizáciu nákladov pri plnej miere využitia priestoru. Dokonale ochránia svoj obsah, čo potvrdzujú mnohé pozitívne odozvy na tento druh prepravy tovarov a materiálu